Categorieën

Kies uw Vloerkleed / Vloerkleed voor buiten

Vloerkleed voor buiten

Vloerkleed voor buiten. Bij vloerkledengroothandel.nl vind u vloerkleden, tapijten en karpetten in alle soorten en maten en in verschillende kleuren. Wij hebben in onze collectie ronde, grote, vintage, moderne, klassieke vloerkleden of een vloerkleed voor kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Al onze vloerkleden zijn geschikt voor vloerverwarming, ook zijn alle karpetten antistatisch en vuilafstotend gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur van uw tapijt en vloerkleed. Wij berekenen geen verzendkosten voor Nederland en België. Gratis recht van retour 14 dagen, wilt u retourneren ? Geen probleem, wij laten uw vloerkleed of karpet op onze kosten bij u retour halen. U kunt in onze shop veilig betalen door middel van Ideal en Creditcard.

Vloerkleden zijn helemaal trendy! Helemaal niet vreemd, want een vloerkleed of karpet maakt het karakter van je woonkamer of slaapkamer. Ook zorgt ook het voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in je interieur.
Wij bieden u een gevarieerd en ruim aanbod vloerkleden, tapijten en karpetten in veel kleuren en maten en soorten. Ook hebben wij een grote collectie vloerkleden in grote afmetingen. Wilt u een vloerkleed op maat laten maken ? Ook dat kan bij ons, bij ieder artikel hebben wij vermeld of dat maatwerk mogelijk is. Wij hebben voor iedereen een passend karpet, tapijt of vloerkleed: kleine en grote kleden, hoog- en laagpolige karpetten en vloerkleden in veel dessins en kleuren. Voor ieder vertrek is er wel een mooi vloerkleed te vinden. Overtuig u zelf van de grote collecties met de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden, door een nauwe samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij u modieuze vloerkleden, tapijten en karpetten aanbieden. Wij geven u de laagste prijsgarantie ! Ziet u het zelfde vloerkleed of karpet ergens anders goedkoper ? Dan betalen wij u het prijsverschil terug

Vloerkleden, tapijten en karpetten online eenvoudig kopen via onze webwinkel.
Een vloerkleed, karpet of tapijt maakt uw vloer helemaal compleet, vloerkledengroothandel.nl heeft een groot assortiment vloerkleden en karpetten in heel veel verschillende kleuren, maten en kwaliteiten. Vloerkledengroothandel.nl is het adres voor mooie en betaalbare karpetten en vloerkleden. Onze collectie vloerkleden en karpetten bestaat uit vele verschillende kwaliteiten zoals, geweven, handgeknoopte en hand getufte vloerkleden en karpetten. Al onze karpetten, tapijten en vloerkleden worden zonder verzendkosten geleverd in Nederland en België.

Vloerkleed voor buitenWeergave:
  1 / 2  Bezig met laden...

Gestreept modern vloerkleed of karpet Patmos Roest Rood

€ 89,00 p/stuk

Modern gestreept vloerkleed of karpet Patmos Groen

€ 89,00 p/stuk

Goedkoop vloerkleed laagpolig Roest Rood Simi

€ 89,00 p/stuk

Geruit modern vloerkleed of karpet Simi Aqua

€ 89,00 p/stuk

Groene vintage vloerkleden en karpetten Limnos

€ 89,00 p/stuk

Vintage kortpolige vloerkleden en karpetten Pink Limnos

€ 89,00 p/stuk

Vintage vloerkleed laagpolig Aqua Limnos

€ 89,00 p/stuk

Terra vloerkleed vlakgeweven Palma

€ 99,00 p/stuk

Vloerkleden en karpetten aanbieding Palma Pink

€ 99,00 p/stuk

Platgeweven vloerkleed en karpet Palma Naturel

€ 99,00 p/stuk

Vloerkleed voor binnen en buiten Palma Grijs

€ 99,00 p/stuk

Aanbieding binnen en buitenvloerkleed Palma Groen

€ 99,00 p/stuk

Blauw Outdoor en indoor vloerkleed, karpet en tapijt Palma

€ 99,00 p/stuk

Outdoor en indoor vloerkleed Palma Zwart

€ 99,00 p/stuk

Goedkope vloerkleden en karpetten Palma Aqua

€ 99,00 p/stuk

Maritime vloerkleed blauw Thasos

€ 99,00 p/stuk

Geblokt vloerkleed blauw Chios

€ 99,00 p/stuk

Vloerkleed blauw Primos

€ 99,00 p/stuk

Grijs modern geblokt vloerkleed Poros

€ 99,00 p/stuk

Blauw groen vloerkleed Korfoe

€ 99,00 p/stuk
   1  2